Šlep služba Beograd | Kontakt Telefon

Najjeftiniji rent a car u Beogradu, cene od 13 evra/dan

Rent a car Beograd

Rent a car Beograd 14.10.20

Rent a car Beograd 
Rent a car Beograd - tražili ste ove ključne reči u Google-u jer želite da rentirate automobil u Beogradu? 

Nema sumnje, na pravom ste mestu. Kod nas možete da rezervišete automobil ili bilo koje drugo vozilo kao što su putnički, teretni kombi, pick-up u Beogradu. Ponudu vozila sa  manuelnim ili automatskim menjačem možete pogledati na linkovima naših partnerskih rent a car agencija. Automobil koji vam najviše odgovara vašim po veličini, nosivosti, zapremini i broju putnika možete preuzeti na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ili u bilo kom drugom delu Beograda. 

Vozila naših rent a car partnera su nova, redovno održavama, osigurana i uvek dostupna za vas. Iznajmljivanjem jednog od naših automobila dobijate i full kasko osiguranje od eventualne štete kao i putno osiguranje.

Ono što vi treba da uradite je da posetite web sajt nekog od naših partnera, izaberete automobil, izvšite rezervaciju i unapred pošaljete datum i vreme sletanja aviona ili dolaska, kako bismo mogli da pripremimo vaše rent a car vozilo.

Cene najma automobila
Dnevni najma rent a car automobila se kreće od 13€/dan.

Plaćanje usluge
Plaćanje usluge rentiranja vozila se vrši unapred, prilikom preuzimanja vozila. Sama procedura je prilagođena vama i ne traje dugo. Najam automobila možete platiti gotovinom ili bilo kom od platnih kartica (Visa, Master, Dina itd). Plaćanje depozita je obavezno.

Podrška na putu

Ukoliko se, nadamo se, odlučite da iznajmite neko od naših vozila, u cenu usluge vam je uračunata i podrška 24/7 na celoj teritoriji Srbije.

Rent a car Beograd - partneri

Rezervaciju i rentiranje rent a car automobila možete izvršiti u saradnji sa nekim od naših partnera preko njihovog web sajta na linkovima ispod

Rent a Car Beograd DeltaRent - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Bel drive - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Zim - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Grand Mobile - rezervacija vozila

Rent a car Beograd Eurorent - rezervacija vozila

Šlep služba Beograd

Pozovite šlep službu Beograd

+381 65 90 99 870